Quilt&Zo

Vanaf 26 maart 2021 kun je in vier nummers van Quilt&Zo de patronen en werkbeschrijving vinden van mijn ‘Bosquilt’. De Bosquilt is anders dan anders! Het patroon bestaat uit maar zes, erg grote blokken. Dat maakt deze quilt echt anders.

De patronen zijn dus erg groot. Ze zouden alle ruimte in het werkblad van Quilt&Zo opslokken als ze in z’n geheel in het werkblad zouden worden geplaatst. In het werkblad van Quilt&Zo vind je telkens een gedeelte van de patronen. Hier kan je de daar ontbrekende patroonbladen gratis downloaden.

In nummer 75 van Quilt&Zo, dat vanaf 26 maart 2021 in de winkels ligt, zijn delen van de patronen van de blokken met de kerkuil en de eekhoorn rechts te vinden. De ontbrekende patroondelen van de kerkuil en de eekhoorn zijn hier te downloaden.

In nummer 76 van Quilt&Zo, dat vanaf 4 juni 2021 in de winkels ligt, is een deel van het patroon van het blok met de vos te vinden. De ontbrekende patroondelen van de vos zijn hier te downloaden.

In nummer 77 van Quilt&Zo, dat vanaf 23 juli 2021 in de winkels ligt, zijn delen van de patronen van de blokken met de eekhoorn links en de ekster te vinden. De ontbrekende patroondelen van de eekhoorn en de grote bonte specht zijn hier te downloaden.

In nummer 78 van Quilt&Zo, dat vanaf 24 september 2021 in de winkels ligt, is een deel van het patroon van het blok met het edelhert te vinden. De ontbrekende patroondelen van het edelhert zijn hier te downloaden.

Een materiaalpakket voor de Bosquilt is te vinden op www.hobbyou.nl