Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen, bestellingen en aanbiedingen bij Atelier Maaike Bakker en op de overeenkomsten met  Atelier Maaike Bakker.
Met  het accepteren van een aanbieding, dan wel het doen van een aankoop, het plaatsen van een bestelling en/of het aangaan van een overeenkomst met Atelier Maaike Bakker gaat u akkoord  met deze voorwaarden.

Prijzen, verzendkosten en betalingen
De vermelde prijzen van de aangeboden producten zijn in euro’s, inclusief 21% BTW, maar  exclusief verzendkosten. Betaling kan geschieden via IDEAL, via Bancontact (België), per creditcard (VISA en MASTERCARD) of via PayPal. Prijzen en afbeeldingen van alle producten zijn onder voorbehoud van typefouten en/of kleurafwijking. Wij rekenen binnen Nederland € 5,95 aan verzendkosten tot een bedrag van € 75,00. Voor bestellingen boven € 75,00 rekenen wij geen verzendkosten.
Voor verzendkosten naar het buitenland berekenen wij € 10,95 binnen Europa. Voor bestellingen boven € 150,00 binnen Europa berekenen wij geen verzendkosten.

Buiten Europa kan momenteel alleen na overleg worden verzonden.

Patronen kunt u alleen als een download kopen, hierop zitten uiteraard geen verzendkosten.

Levering
Wij versturen meestal op maandag en donderdag. Wij versturen uw bestelling op de eerste maandag of donderdag, nadat uw betaling op onze rekening is bijgeschreven. Als wij op beurzen staan (of als wij met vakantie zijn) zal het versturen van bestellingen vertraging oplopen. Overschrijding van de leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren of de overeenkomst te ontbinden.

Atelier Maaike Bakker is niet aansprakelijk voor diefstal en/of beschadiging tijdens de verzending. Indien een pakketje beschadigd bij u wordt afgeleverd, verzoeken wij u wel dit  direct bij ons per e-mail (maaikebakker@planet.nl) te melden.

Mocht het onverhoopt voorkomen dat u een artikel heeft besteld  dat uitverkocht blijkt te zijn, dan krijgt u het geld van het betreffende artikel (inclusief reeds betaalde verzendkosten) zo spoedig mogelijk op uw rekening teruggestort.

Ruilen en retourneren
Boeken en patronen kunnen wij niet retour nemen.
Overige artikelen kunnen binnen twee weken na de verzenddatum geruild worden, als zij in de originele staat verkeren en in de originele verpakking zitten. Alleen als aan deze twee voorwaarden wordt voldaan, zijn de kosten van retourzendingen voor rekening van Atelier Maaike Bakker

Alle retouren dienen vooraf aangemeld te worden bij Atelier Maaike Bakker. Als u niet wilt ruilen maar uw geld terug wilt hebben, dan moet u dit binnen 14 dagen na de verzenddatum per e-mail laten weten aan maaikebakker@planet.nl. Als de artikelen nog in de originele staat verkeren en in de originele verpakking zitten, storten wij het aankoopbedrag (inclusief de oorspronkelijke verzendkosten) en de verzendkosten van het retourzenden weer op uw rekening.
Voor artikelen die voor u op maat zijn gemaakt èn voor boeken en patronen wordt geen geld teruggestort.