Workshops en Snuffelclinic

Op initiatief van het Quiltersgilde geeft Maaike Bakker (net als een aantal andere quiltwinkels) een
Snuffelclinic Quilten. Maak een afspraak door te bellen met Maaike (0521-593259) of te mailen
maaikebakker@planet.nl

Voor een snuffelclinic voor 1 of 2 personen is Maaike in principe de meeste vrijdagen beschikbaar.
Voor een groepje (minimaal 3 en maximaal 8) kunt u een aparte afspraak met Maaike maken. U kunt zich ook aanmelden voor een éénmalige avondclinic, namelijk dinsdagavond 31 oktober. Die snuffelclinic duurt van 19.00 tot 21.30 uur.

In een Snuffelclinic kun je op een speelse wijze kennis maken met patchwork en quilten. Je mag natuurlijk alleen komen, maar je mag ook een vriendin, je dochter, je moeder of je buurvrouw meenemen. Voor een ochtend of een middag betaal je per persoon € 29,50. Voor deze prijs krijg je niet alleen deskundige aanwijzingen voor het maken van quilts, maar hierin zit ook al het materiaal begrepen dat je tijdens de clinic nodig hebt.

 

 

Workshops op maat

Voor een groep vanaf 5 personen is het mogelijk om een afspraak te maken voor een workshop op maat. Dat kan voor een halve of hele dag, maar ook voor een weekend of midweek. U bent daarvoor uiteraard van harte welkom in haar sfeervolle atelier in het, prachtig gelegen, landelijke Diever.

Grenzend aan het atelier en de woning van Maaike staat een huis met drie slaapkamers met slaapplaatsen voor 7 volwassenen en twee badkamers, een grote woonkamer en keuken. In de woonkamer is voldoende ruimte om met een kleine groep plezierig te werken. Het huis is te huren voor een paar dagen vakantie met uw quiltgroep al dan niet in combinatie met een workshop.

Als u over een geschikte lesruimte kunt beschikken, dan is Maaike ook bereid om naar u toe te komen.

Voor meer informatie en opgave:

maaikebakker@planet.nl