Agenda

Atelier Maaike Bakker is ook op zaterdag 10 en zondag 11 juni geopend, als onderdeel  van de Kunstwandeling die dat weekend in Diever plaatsvindt.
In het atelier van Maaike is dan extra aandacht voor de quilts uit het nieuwste boek van Maaike: “Quilts naar William Morris” (de bekende 19-eeuwse Engelse kunstenaar).

Op die open dagen zal Corrina Kleter van knoopjeswinkel FUNNY BUTTON uit Hoogland (gemeente Amersfoort) in het atelier van Maaike aanwezig zijn. Zij neemt een deel van haar bijzondere collectie knopen en knoopjes mee en laat zien op wat voor leuke manieren deze knoopjes in quiltwerk (of ander naaiwerk) kunnen worden ingepast. Kijk voor een voorproefje maar even op www.funnybutton.nl

Tijdens de open dagen is er ook aandacht voor het project van  de Vluchtelingenquilts (zie www.quiltsvoorvluchtelingen.nl)

De tweedaagse Kunstwandeling Diever is een wandelroute van circa 4 kilometer langs de ateliers van circa 20 verschillende kunstenaars. Verschillende technieken komen aan bod, onder andere: textiele werkvormen, schilderkunst, fotografie, keramiek en beeldhouwwerk.

Vrijdag 9 juni is het atelier, net als de meeste andere vrijdagen, gewoon open.