Home

Welkom op de website van Maaike Bakker
Een website voor patchwork- en quiltliefhebbers.

Sinds het midden van de jaren negentig is Maaike Bakker werkzaam als professioneel quiltster. Zij ontwerpt en maakt quilts, schrijft artikelen en boeken over quilts en geeft cursussen en workshops patchwork en quilten. Maaike woont en werkt in het Drentse Diever. Vrijwel iedere vrijdag is haar atelier open van 10.00 tot 20.00 uur in Diever geopend voor iedereen die adviezen wil over het maken van quilts of een keus wil maken uit:
  • de paper piecing patronen of de boeken van Maaike
  • een mooie collectie bijzondere quiltstoffen
  • een ruime sortering patchwork- en quiltartikelen

Maaike werkt alleen. Dat betekent dat het atelier gesloten is als Maaike op een beurs is of op vakantie is. Kijk voor meer informatie bij Agenda.

Iedere bezoeker van het atelier ontvangt bij aankoop van één of meer artikelen een patroontje van bovenstaand quiltontwerp van Maaike.

Neem ook even een kijkje in de webwinkel. U vindt daar de levendige en verrassende paper piecing ontwerpen van Maaike. U kunt de patronen direct naar uw eigen computer downloaden en er meteen mee aan de slag. U kunt in deze webwinkel ook pakketten voor een aantal van deze quilts, de boeken van Maaike en de leuke Funny Button patronen met knopen aanschaffen.